Ghostblogger

Placeholder Image

Als Ghostblogger schrijf ik jouw blogs. Zit niet langer met de handen in je haar. Zet jouw talent in daar waar jij verschil maakt en laat mij doen waar ik goed in ben. Zo behalen we samen een optimaal resultaat. Of het nou gaat om een zakelijk blog, lifestyle, art of verslag van evenementen. Ik ben je vrouw!

Een van mijn favoriete ghostblogs is het blog ‘The End’ dat ik schreef voor de internationaal erkende street artsist DOES. Een blog over een heel bijzonder paar schoenen, geschreven vanuit het perspectief van … de schoen! Lees het hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: