Book deal ‘Kapitein van mijn geluk’

Op 21 februari was het EIN-DE-LIJK zover! Ik tekende het contract met mijn uitgever Watersportmedia voor mijn boek ‘Kapitein van mijn geluk’. Het boek gaat over het spelen van ‘het spel des levens’ met geluk als Ware Noorden. Ik schreef het naar aanleiding van een zeilreis rond de Atlantische Oceaan.

Terug naar waar het begon

Aan boord van zeiljacht Puff zijn mijn man en ik. We zeilen naar momenten van tijdloosheid, naar een atmosfeer van blijdschap, door zeeën van zen en bergen van liefde. En ondertussen bezoeken we vier continenten en leggen meer dan 10.000 zeemijlen af. De reis is zoveel meer dan een zeilreis. De reis is een grote levensles. Het boek staat bomvol emotie en beleving zoals je van mij gewend bent.

Instant-happiness


Ho, stop, wacht. Ik weet dat je het boek nú meteen wilt bestellen. Dat jij net zoals ik niet kan wachten om de omslag te strelen en het papier te ruiken. Chill! Geduld is de sleutel tot het paradijs. De laatste fase van het totstandkomen van het boek is misschien wel de belangrijkste. Ik wil dat jij instant-happiness ervaart als jij straks mijn boek in de hand houdt. It’s all in the details.

Duurt het wachten je te lang? Op de Facebookpagina van Byfrieda plaats ik regelmatig stukjes uit mijn dagboek met adembenemende foto’s! Ook op instagram post ik instant-happiness. Like mijn pagina en volg de broodkruimels naar het paradijs!


Ik maak het wachten meer dan de moeite waard! XOXO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: