Lezingen ‘Kapitein van mijn Geluk’ en ‘Koers houden’

Een lezing geven is meer dan iets vertellen. Een verhaal is meer dan een reeks woorden. En je geluk in eigen hand nemen is meer dan een reep chocolade kopen. 

Lezing Kapitein van mijn Geluk

Tijdens de lezing ‘Kapitein van mijn geluk’ geef ik aan de hand van exotische, hilarische en verdrietige anekdotes van twee jaar zeilen langs Atlantische kusten handvatten voor bezinning en geluk.  De dames van Vrouwaanboord.nl hadden 30 maart de primeur. Het was een eer om deze dames te mogen raken met mijn verhaal 😇.

lezing

Uit het verslag van de organisatie:
“Frieda neemt ons mee naar de reis die ze maakt met haar echtgenoot, aan boord van hun zeilschip Puff. Ze trotseert de oceaan, natuurlijk niet zonder slag of stoot. Trouwt op haar Puff, ver weg van haar vaderland. Haar reis krijgt door een droevige familiegebeurtenis een andere wending en ze vertelt hoe ze tot bijzondere inzichten en levenswijsheden komt.
Frieda vertelt heel open over haar persoonlijke gevoelens waar ze op de verschillende momenten mee kampt. Welke impact dat heeft tijdens de reis maar ook voor de rest van haar leven. Het is een oprecht en energiek verhaal, gelardeerd met foto’s, filmpjes, en citaten uit haar eigen boek.”

Lezing ‘Koers houden’

Naast de lezing Kapitein van mijn Geluk, geef ik lezingen aan bedrijven. Er zijn veel parallellen tussen het aansturen van een bedrijf en het op koers van houden van een schip. Aan de hand van anekdotes van twee jaar zeilen langs Atlantische kusten, laat ik zien hoe je door kansen grijpen, moed tonen, verantwoordelijkheid nemen én delen en een goede samenwerking meer kunt bereiken dan je denkt.

Beide lezingen zijn geschikt voor iedereen, mét of zonder affiniteit met watersport. Nieuwsgierig naar mijn gebeurtenissen en wijsheden of kan jouw team een shotje inspiratie gebruiken? Neem contact met me op voor een offerte en ik kom graag aan jouw club uit de doeken doen hoe je jouw geluk in eigen hand neemt en zowel je leven als bedrijf op koers houdt. Het leven is niet maakbaar, maar je kunt het spel wel maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: