Boekpresentatie ‘Kapitein van mijn Geluk’

Vanaf 10 september 2019 is het boek online verkrijgbaar via de webshop van Watersportmedia http://watersport-e-boek.luondo.nlBol.com of direct via mij voor een gesigneerde versie (stuur een mail naar info@textbyfrieda.com).

De dag der dagen komt dichterbij: de dag van mijn boekpresentatie. ‘Kapitein van mijn Geluk’ begint steeds meer te voelen als een levenswerk. De kers op de taart is het moment dat ik het met jullie, de lezer, mag delen. Dus, ben jij erbij op 6 september tijdens de HISWA te water in Lelystad?

boekpresentatie 4

Boekpresentatie

Op de Hiswa te Water 2019 presenteert L.J. Harri-Watersportmedia met veel plezier het debuut van Frieda Fennell: ‘Kapitein van mijn Geluk’. De officiële presentatie is op vrijdag 6 september om 16.00 uur in het Theater aan het water. Deze boekpresentatie is toegankelijk voor alle bezoekers van de Hiswa te Water. Frieda zal alle dagen van de beurs op de stand van L.J. Harri haar boek signeren en ook in het Hiswa-theater vertellen over haar reis en haar boek.

Over het boek

De zeilreis van Frieda Fennell en Léon Blauw begint met een droom en een keuze. Op een dag besluiten ze om het drukke bestaan in Nederland achter zich te laten en naar zee te gaan voor onbepaalde tijd. Ze nemen het roer van hun geluk in eigen hand. Vol goede moed beginnen Frieda en Léon aan hun reis op zeilboot Puff, maar de droom blijkt doorspekt met hindernissen. Ontzag voor het weer, de golven en angst voor de onmetelijke oceaan eisen hun tol.

In Kapitein van mijn Geluk beschrijft Frieda haar ontwikkeling als zeilster én als mens. Ze neemt de lezer mee op haar reis over onbekende zeeën en op haar zoektocht naar vrijheid en naar zichzelf. Dat doet ze op eerlijke, ontwapenende en vaak humoristische wijze.

Kapitein van mijn geluk is ook een verhaal over snorkelen met zeeschildpadden tussen koraalriffen in een helderblauwe zee, het ontdekken van de meest exotische plekjes en het voluit vieren van het leven.

En als er dan een onheilstijding uit Nederland komt, wat doe je dan? Een drama in de familie gooit Frieda en Léon hardhandig uit het paradijs. Weer moeten er keuzes gemaakt worden. Koers wijzigen en grenzen verleggen: het zijn onvermijdelijke zaken in een zeilersleven, dat bepaald wordt door vertrekken en aankomen.

“Vandaag heb ik mezelf overwonnen. De adrenaline maakt plaats voor trots en een gevoel van onoverwinnelijkheid. Voorbij de angst zijn de opties eindeloos. Dit is hoe vrijheid voelt.”

Frieda Fennell

1 Comment

  1. Jasper schreef:

    Hoi Frieda, waar kan ik het hoek kopen? Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: