Schrijver, copywriter, redacteur, blogger … What´s in a name? Ik schrijf, redigeer en vertaal.

werkplek-met-metalen-boekenrek-en-houten-bureau

Ik schrijf een goed verhaal. Jouw verhaal! Een spraakmakend artikel, een meeslepend blog of scherpe zakelijke content. In foutloos Nederlands en Engels.

Als redacteur zet ik niet alleen de puntjes op jouw i en zorg ervoor dat je tekst foutloos is. Ik polijst jouw tekst zodat hij van het papier spat!

Heb je Engelse content nodig? Op mijn Engels kun je bouwen. Ik schrijf jouw content direct in het Engels of vertaal een bestaand verhaal.

Zo ga ik te werk …

Jij neemt contact met me op. Ik reageer binnen een dag. We bespreken de opdracht via de telefoon of onder het genot van een kop koffie. We bepalen welk doel de tekst heeft, wie hem gaat lezen en welke schrijfstijl bij jou past. Ik stel een offerte op en ga na akkoord aan de slag. Ik grijp het onderwerp beet, laat me meeslepen door de context en verlies me in jouw verhaal. Zo schrijf ik de tekst die bij jou past. Binnen de deadline lever ik een concept bij je aan. Nu is het aan jou! Vuur je vragen, op- en aanmerkingen op me af. Zo maken we van mijn verhaal ook jouw verhaal. Tenslotte staat de tekst als een huis!

Kijk gerust nog even verder op mijn site. Ben je overtuigd dat je naar mij op zoek bent? Neem dan direct contact op!

 

%d bloggers liken dit: