Schrijver, copywriter, redacteur, blogger … What´s in a name? Ik schrijf en redigeer. Daarnaast inspireer ik als spreker op events!

Ik schrijf een goed verhaal. Jouw verhaal! Een spraakmakend artikel, een meeslepend blog of scherpe zakelijke content. In foutloos Nederlands en Engels.

Als redacteur zet ik niet alleen de puntjes op jouw i en zorg ervoor dat je tekst foutloos is. Ik polijst jouw tekst zodat hij van het papier spat!

Zo ga ik te werk …

Jij neemt contact met me op. Ik reageer binnen een dag. We bespreken de opdracht via de telefoon of onder het genot van een kop koffie. We bepalen welk doel de tekst heeft, wie hem gaat lezen en welke schrijfstijl bij jou past. Ik stel een offerte op en ga na akkoord aan de slag. Ik grijp het onderwerp beet, laat me meeslepen door de context en verlies me in jouw verhaal. Zo schrijf ik de tekst die bij jou past. Binnen de deadline lever ik een concept bij je aan. Nu is het aan jou! Vuur je vragen, op- en aanmerkingen op me af. Zo maken we van mijn verhaal ook jouw verhaal. Tenslotte staat de tekst als een huis!

Spreker en inspirator

Als Kapitein van mijn Geluk geef ik lezingen aan verenigingen en bedrijven. Aan de hand van anekdotes van twee jaar zeilen langs Atlantische kusten neem ik je mee naar 10.000 zeemijlen en 10.000 levenslessen. Mijn lezingen zijn reeds met veel plezier ontvangen door onder andere Wiertz Company, Vrouw Aan Boord en Hutting Yachts. Meer informatie over de lezingen en mogelijkheden voor bedrijfsevenementen vind je hier.

Kijk gerust nog even verder op mijn site. Ben je overtuigd dat je naar mij op zoek bent? Neem dan direct contact op!

%d bloggers liken dit: