Een lezing geven is meer dan iets vertellen. Een verhaal is meer dan een reeks woorden. En je geluk in eigen hand nemen is meer dan een reep chocolade kopen.

Lezing Kapitein van mijn Geluk

Als spreker en inspirator geef ik aan de hand van exotische, hilarische en verdrietige anekdotes van twee jaar zeilen langs Atlantische kusten handvatten voor bezinning en geluk. Een lezing van Kapitein van mijn Geluk is geschikt voor zeilers en niet-zeilers, voor gelukszoekers en geluksvogels, voor hen die op zoek zijn naar de zin van alles en hen die niet zoekende zijn. Nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ik kom graag aan jouw club uit de doeken doen hoe je jouw geluk in eigen hand neemt! 

Lezing Hutting

Lezing Open dag Hutting Yachts – oktober 2019

Lezing jezelf overwinnen

Liever een zakelijke lezing gericht op doorzetten en koers bepalen? Er zijn veel parallellen tussen het op koers houden van een schip en het aansturen van een bedrijf. Op bedrijfsevenementen vertel ik aan de hand van anekdotes van twee jaar zeilen langs Atlantische kusten hoe je door kansen grijpen, moed tonen, verantwoordelijkheid nemen én delen en een goede samenwerking meer kunt bereiken dan je denkt. De lezing wordt op maat gemaakt voor de uitdagingen van het betreffende bedrijf. Geïnteresseerd in een lezing? Vraag een offerte aan of neem contact met me op om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Luister, kijk en vraag raak!

De lezing is een mix van anekdotes, beeld- en filmmateriaal en citaten uit het boek Kapitein van mijn Geluk. De duur van een lezing kan variëren van een uur tot anderhalf uur en kan qua inhoud afgestemd worden op jouw wensen. Bij een lezing van anderhalf uur adviseer ik halverwege een pauze in te lassen. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en ik blijf achteraf nog even ‘hangen’ voor het maken van een praatje. Tevens kan een getekend exemplaar van mijn boek aangeschaft worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: