Ik ben Frieda. ´Dream BIG’; dat is mijn motto. Zo wel privé als in mijn werk. In 2014 gooide ik het roer om. Een goede baan, een mooi huis in een keurige stad en een rooskleurige toekomst in het verschiet. Dit drukke bestaan gaf weinig ruimte voor reflectie, verdieping en spontaniteit. Wat mij betreft cruciale aspecten van het leven. Tijdens een zeilreis rond de Atlantische oceaan, ontdekte ik mijn talent én passie: schrijven. Over de zeilreis publiceerde ik verhalen in Zilt Magazine en schreef ik een boek ‘Kapitein van mijn Geluk’.

Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt. Het inzetten van je talent in je werk maakt je niet alleen succesvoller, maar ook gelukkiger. En dat is precies waarom ik goed ben in wat ik doe. Als ik schrijf, verlies ik mezelf en raak ik in een flow. Dan ben ik als schrijver op mijn best. Ik breng een verhaal tot leven. Mijn woorden spreken.

Nieuwsgierig naar mijn schrijfstijl? Bekijk mijn portfolio.

Naast schrijver ben ik mama van Bent en Bruis en vrouw van een geweldige man. Ik droom weg bij het uitzicht op de bossen rondom mijn huis en ontspan bij het geluid van loeiende koeien in de achtertuin. Ik raak geëmotioneerd van een mooie zonsondergang of de aanblik van mijn zoontjes in de zandbak. Alhoewel ik het dertigersdilemma achter me heb gelaten, worstel ik met de drang naar perfectie. Met een achtergrond in cijfers ben ik hopeloos systematisch en perfectionistisch. Hoe ik mezelf verder zie? Een hoog opgeleide vlotte meid (ik zie mezelf nog altijd niet als vrouw), maatschappelijk betrokken, kritisch doch rechtvaardig. Iemand met een frisse blik, die de dingen nét even anders bekijkt. Waar jij stopt, zet ik door. Een wereldwijf. Een moeder. Een gedreven professional.

Meer weten over mijn achtergrond? Op LinkedIn lees je meer.

%d bloggers liken dit: