Indebuurt

“De enthousiaste Frieda schrijft prachtige verhalen voor indebuurt Doetinchem. Ze spreekt onze doelgroep op een leuke manier aan en inspireert de lezer. Deze schrijfster communiceert goed, is duidelijk en haalt altijd haar deadlines. Als je Frieda een opdracht geeft, weet je zeker dat er een mooi verhaal voor terugkomt!”

Indebuurt
Vrijetijdkrant

“Frieda is erg enthousiast en weet zich moeiteloos in te leven in het onderwerp waar ze over schrijft. Dat enthousiasme weet ze feilloos over te brengen in de artikelen die ze aflevert. Daarbij werkt ze vlot, snel en draait ze haar hand niet om voor strakke deadlines”.

Vrijetijdkrant
Bleckmann

“Frieda is erg gedreven. Ze verdiept zich goed in de achtergrond en gaat met enthousiasme aan de slag. Zorgvuldig redigeert ze teksten voor Bleckmann Boulevard  en proactief doet ze verbetervoorstellen. We zijn zeer tevreden over haar werkwijze, flexibiliteit en snelheid!”

Bleckmann
GoodHabitz

” Frieda is niet alleen nieuwsgierig, maar ook bijzonder daadkrachtig. Ze is niet bang zelf initiatief te nemen en weet zich moeiteloos te verplaatsen in haar doelgroep. Juist daardoor raakt ze met haar teksten de juiste snaar. Ze communiceert op een fijne en open manier en houdt zich aan gemaakte afspraken en vastgelegde deadlines”.

GoodHabitz
Cordaid

“Frieda schrijft op een persoonlijke manier. Mensen en gebeurtenissen komen -door de letters heen- tot leven”.

Cordaid
Toko Bopp

“Frieda schrijft veelzijdig van persberichten tot een radio-commercial. En ze weet daarbij de juiste snaar te raken”

Toko Bopp
%d bloggers liken dit: